REDKEN FOR MEN is een speciaal voor mannen ontwikkelde haarproducten lijn van hoge kwaliteit.

Herenkapsalon Forbici te Weert heeft voor de mannen de complete lijn van REDKEN FOR MEN in het assortiment.

Het haar van mannen word gedurende de dag futloos en slap. De producten van REDKEN FOR MEN bevatten proteïnen en koolhydraten waardoor het haar energie en veerkracht krijgt. Het haar word dus sterker, geeft soepelheid en glans, en blijft dus zitten zoals je wil.

REDKEN FOR MEN shampoos geven een fris en verzorgd gevoel. De shampoos geven een goede balans van haar en hoofdhuid.
De conditioner is de afsluiter van het haar wassen. Deze Coolfinish conditioner hersteld de vochtbalans, geeft glans en het haar is goed in model te brengen.

REDKEN FOR MEN styling is een complete lijn van styling producten waarmee iedere gewenste look kan worden gecreëerd. Van een ruig kapsel,een strakke look of heel naturel, er is altijd het juiste product.

Ook bied Herenkapsalon Forbici ook de HAIRCARE en STYLING lijn van REDKEN.
REDKEN HAIRCARE bied een complete lijn van producten voor elk haartype. REDKEN innoveert al meer dan 50 jaar, en dit is merkbaar in al hun producten.

  • De shampoos reinigen de buitenste lagen van het haar en de hoofdhuid en geeft een verzorgende werking.
  • De treatments en haarmaskers worden gebruikt na de shampoo. Het is een diepte behandeling en hersteld en verbeterd de vezellaag. Het resultaat is meerdere wasbeurten merkbaar.
  • De conditioners verzorgen de buitenste laag van het haar, makkelijk kambaar en glanzend haar is het gevolg. Dit is de afsluiter na iedere wasbeurt.
  • De styling producten zijn innovatief en trendy. Met de modernste technieken en formules ontwikkeld REDKEN nieuwe en continue verbeterde producten met het oog op de laatste trends. Dit resulteert in verrassende texturen, daarmee is controle van elke stijl dan ook geen probleem.