Van scheermessen en borstels, tot de fijnste scheerzepen.

Herenkapsalon Forbici te Weert kiest voor MÜHLE op basis van zeer goede ervaringen.

MUHLE stelt hoge eisen als het gaat om de productie van scheerborstels. Deze deskundigheid bezit MÜHLE. Dassenhaar is kostbaar en word daarom tot in perfectie ingebonden en verwerkt tot prachtige borstels. Zilvertip word zelfs helemaal met de hand verwerkt, wat redelijk uniek mag worden genoemd.

Voor de handgrepen ,scheermessen en standaards gebruikt MÜHLE ook de hoogste kwaliteit van materialen zoals puike hars en hout soorten, alsook roest vrij staal, messing chroom en nikkel. Dit is goed merkbaar, ook na jaren intensief gebruik.

Er zijn 3 soorten dassenhaar;

  • Puur dassenhaar heeft een sterk masserende werking tijdens het inzepen. Het haar is wat steviger en iets minder geschikt voor de gevoelige huid, wel voor een wat zwaardere baard.
  • Fijn dashaar geeft als borstel een comfortabel stevig en zachter gevoel dan puur dashaar, voor alle baard soorten.
  • Zilvertip dashaar is het allerbeste dashaar dat er is. Een scheerborstel met zilvertip dashaar is volledig met de hand gebonden en gevormd. Deze borstel geeft fantastische prestaties. Perfect voor alle huid en baardhaar types.

MÜHLE is vrij uniek met het scheermesaanbod. Keuze maken is heel persoonlijk. Qua comfort als ook specifieke eigenschappen.

  • Veel vraag is er naar de SAFETY RAZOR, glad scheerresultaat op traditionele manier. Het heeft als voordeel dat goed zichtbaar is waar het mes geplaatst word, vooral bij bakkenbaarden en contouren van de baard. Scheren gaat veilig en eenvoudig, zeker met gesloten kam. Voor gevorderde SAFETY RAZOR scheerder is er ook de open kam, ook zeer geschikt voor de zwaardere baard.
  • Met de MACH3 kan iedereen overweg, 3 verende mesjes die de contouren soepel volgen geven een glad en comfortabel scheerresultaat.
  • Met het FUSION systeem heeft MÜHLE de scheersystemen compleet. 5 mesjes voor wie het maximale eist.