Dit Engelse merk staat al jaren aan de top. Winnaar van vele awards op het gebied van mannenverzorging.

MEN-Ü heeft een ongekende lijn scheerproducten, die sterk geconcentreerd en compact vorm gegeven zijn. Door het pomp systeem ook erg hygiënisch .

  • MEN-Ü SHAVE CREME geeft een geweldig zacht scheerschuim. Het bevat siliconen en vochtinbrengende bestanddelen, voor een soepel zachte scheerbeurt. Tea Tree Olie zorgt voor een natuurlijke antiseptische en antibacteriële werking. Voordeel: geen nare rode vlekken en uitslag meer en ook een trekkend droge huid hoort tot het verleden. Het scheerschuim is zo glad dat deze niet aan het scheermes blijft plakken. Een schoon en scherper blijvend mes zijn het gevolg. De munt en menthol zorgen voor een fris gevoel, iedere dag.
  • MEN-Ü HEALTY FACIAL WASH is geweldig als voor en of nabehandeling vaneen scheerbeurt, en als zeep vrije gezichtsreiniger. Bevat ook Tea Tree Olie voor een natuurlijke antiseptische en antibacteriële werking , Toverhazelaar om zijn verzachtende en samentrekkende werking en Aloe Vera voor hydratatie van de huid.
  • MEN-Ü FACIAL MOISTURIZER LIFT is een aftershave balsem en moisturizer in een. Een niet vette vocht inbrengende crème met verkoelende werking van mint en menthol voor een frisse en kalme huid die talkpoeder zacht aanvoelt. Niet alleen na het scheren.